Expats verhuur Katwijk

Vastgoed beheer

Expats verhuur Katwijk is een onderdeel van het grootse verhuur netwerk van Nederland  123wonen Woning Verhuur
Voor u dubbel voordeel landelijk en lokaal:
Landelijk: Het grootste verhuur netwerk van Nederland met de meeste zoekende huurders, juridische afdeling en eigen technisch en financieel beheer.
Lokaal: Lokale makelaars die de verhuurmarkt van Katwijk door en door kennen en uw taal spreken. ( Wel Wel )

 

Volledig ontzorgd worden

Wilt een goede en betrouwbare vastgoedbeheerpartner? En kiest u voor een nauw betrokken partij die u het werk volledig uit handen neemt? Kies dan voor 123Wonen. U kunt bij ons terecht voor zowel financieel-administratief beheer als technisch vastgoedbeheer. Alle huurstromen lopen via onze eigen stichting 123Wonen Beheer Derdengelden.  De borg wordt altijd naar u doorgestort. Daarnaast heeft u binnen 123Wonen altijd een vast contactpersoon. Een vastgoedmakelaar waar u op kunt bouwen.

Financieel-administratief beheer

Financieel vastgoedbeheer omvat alle financiële zaken rondom het beheer van onroerend goed. Denk hierbij aan het incasseren van de huur en het bewaken van betalingen en achterstanden.
Bekijk hier onze uitgebreide vastgoedbrochure

Technisch beheer

Bij technisch vastgoedbeheer zorgen wij voor het oplossen van kleine technische problemen via onze eigen technische  dienst.
Sluit u een beheercontract bij 123Wonen af? Dat betekent dat wij altijd bereikbaar zijn!
Bekijk hier onze uitgebreide vastgoedbrochure

Beheermethode zonder risico

De borg wordt altijd doorgestort naar de eigenaar. 123Wonen heeft continu contact met alle partijen en wij kunnen uw verhuurde woning(en) voor u bezoeken. Door modulaire tariefopbouw bepaalt u zelf welke beheerdiensten u wel en niet door 123Wonen laat verzorgen. Wij hanteren een concurrerend tarief.

DAS Legal Business

123Wonen Vastgoedbeheer is aangeloten bij DAS. Hierdoor ontvang u professioneel advies op het gebied van recht. Door het DAS Legal Business abonnement weet u zeker dat u altijd in uw recht staat als verhuurder!

123Wonen staat 24 uur per dag voor u klaar

Door onze pro-actieve en doeltreffende aanpak nemen wij u de zorg van uw woning(en) uit handen. 123Wonen Vastgoedbeheer staat 24 uur per dag voor zowel huurder als verhuurder klaar. Onze medewerkers zijn, indien nodig, binnen korte tijd op locatie. Gedreven door passie en de wil om u als relatie tevreden te stellen maken onze medewerkers het verschil. Huurstromen zijn altijd gewaarborgd door onze stichting 123Wonen Beheer Derdengelden. Het beheer is bereikbaar op telefoonnummer 088-7009901 of via e-mailadres beheer@123wonen.nl.

Tevreden huurders

Uw huurders kunnen 24 uur per dag terecht voor alle vragen en klachten. Via onze servicedesk worden deze direct behandeld en treffen wij samen met u maatregelen. Op deze manier krijgen uw huurders een kwalitatief goede huurwoning en uitstekende service. Met als gevolg een betere bewoning en een langere huurperiode. Heeft u interesse in 123Wonen Vastgoedbeheer en wilt u dat wij uw vastgoedmakelaar worden?

Wilt u meer weten neem dan Contact met ons op

Schuiven naar boven