Expats verhuur Katwijk

Onze huurders

Wij hebben een zeer gevarieerd huurders bestand van locale huurders en expats werkend voor zeer gerenoveerde bedrijven.
Hier hebben wij door de jaren heen een zeer goede band mee opgebouwd
Een aantal bedrijven waar wij woningen aan medewerkers hebben verhuurd:

Estec  – Esa European Space Agency
Estec – Esa is het Europese  ruimteprogramma met het technische hart in Noordwijk / Katwijk aan Zee.
Hier worden de meeste projecten geboren en verder ontwikkeld.

Logo LUMC huurders

Het LUMC
Het Leidsch Universitair Medische Centrum is het toonaangevende ziekenhuis van de Randstad. In dit ziekenhuis werken veel onderzoekers, artsen en PHD’s in opleiding

Universiteit Leiden

Universiteit Leiden
De Universiteit Leiden werd opgericht in 1575 en is de oudste universiteit van Nederland. De universiteit telt zeven faculteiten en 
ruim 50 Bachelor- en 75 Masteropleidingen. Vanuit het buitenland komen er veel studenten naar deze universiteit en deze willen allen graag in de buurt van de universiteit wonen!

Avery Dennisson

Avery Dennison
Avery Dennison, (NYSE : AVY) is een wereldwijd materiaalwetenschappelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en vervaardigen van een breed scala aan label- en functionele materialen.

Johnson & Johnson

Johnson & Johnson
Johnson & Johnson is een van de grootste bedrijven ter wereld op gebied van gezondheidszorg. Al 125 jaar lang staan de behoeften van de mensen bij ons centraal en dragen wij de verantwoordelijkheid voor hun welzijn. Met ons ruime productportfolio bereiken we in Nederland zowat elk gezin en elke consument in elke levensfase.

Janssen Biologics

Janssen Biologics BV
Het werk van Janssen in Nederland bestrijkt alles dat bij het maken van geneesmiddelen en vaccins komt kijken: van onderzoek tot ziektepreventie en van de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen en vaccins tot de productie en het beschikbaar maken ervan. Iedere dag zetten we ons in voor een toekomst waarin ziekte tot het verleden behoort.

Bio science park

Leiden Bio Science Park
Het Leiden Bio Science Park is een bedrijvenpark in Leiden dat zich richt op bedrijven en kennisinstellingen in de biotechnologie-sector. Het 110 hectare grote park herbergt momenteel zo’n 60 bedrijven en kennisinstellingen, waardoor het het grootste life sciences-cluster van Nederland is.

Royal van Lent

Royal van Lent
Royal Van Lent, gelegen op Kaag eiland , is dé jachtspecialist in het gebied van luxe jachten. Royal van Lent is internationaal bekent

Heineken

Heineken
Heineken is een Nederlands biermerk dat sinds 1873 door Heineken wordt gebrouwen. Het merk is het zogenaamde “vlaggenschip” van zijn moederbedrijf en wordt in veertig brouwerijen in 39 landen gebrouwen. Een internationaal bedrijf met internationale medewerkers

Booking com

Booking.com
Booking.com is één van de grootste websites waar je hotelovernachtingen kunt boeken. Met een zeer grote Europese dekking en een wisselend aantal internationale medewerkers die graag in en om Leiden willen wonen.

schiphol

Schiphol Group
Schiphol Group, is hét vliegveld van de randstad met een wereldwijde vliegdekking. Zo ook een groot internationaal medewerkers bestand. Voor zowel de grondmedewerkers als piloten, Schiphol zoekt altijd woonruimte voor zijn medewerkers.

Schuiven naar boven